Logo: Betonvarekontrollen, link til forsidenLink til www.teknologisk.dk
Betonvarekontrollen
 Netgroup Netgroup   Udskriv Udskriv  Log ind Log ind  Søg Søg
Du er her: Betonvarekontrollen > Artikler m.m.

Artikler m.m.

 

 
Titel ID
Betonvarekontrollen tilbyder nu bistand vedrørende kvalitet  20695
BVK sætter nu en tyk streg under, at BVK’s Trekantmærke er et af Danmarks velrenommerede kvalitetsmærker for betonvarer. Det sker med en særlig ordning, hvor BVK tilbyder sin ekspertise i tilfælde hvor købere af betonprodukter er i tvivl om kvalitet
Brug forskellige materialer til terrassen og spar penge  29375
Selv om det ser ud til, at terrassen har været voldsom dyr, er udgiften holdt nede ved at mikse materialer. Men det er vigtigt at tjekke, at de billige sten ikke er for billige.
CE-mærket kan sende kvaliteten på rutschetur  20367
CE-mærket kan sende kvaliteten på rutschetur, skriver ByggeTeknik den 21. oktober 2005. Det er langt nemmere at CE-mærke betonvarer end at bruge det danske Trekantmærke og dermed kan kvaliteten komme i fare.
Forventningsafstemning af betonbelægningers visuelle aspekter  26200
Betonvarekontrollen (BVK) er i samarbejde med Belægninsgruppen under Dansk Beton, Danske Anlægsgartnere og Brolæggerlauget i gang med udarbejdelsen af en vejledning om betonbelægningsprodukters visuelle aspekter, herunder udseende, struktur og farve.
Frygter CE-beton udhuler kvaliteten  20363
Betonvarerkontrollen advarer mod at lade CE-mærket erstatte det velkendte danske Trekantmærke, når der skal købes betonvarer.
Ny undersøgelse dokumenterer at europæiske krav til betonvarer er utilstrækkelige i Danmark  37495
Artikel i Dansk Beton nr. 4, november 2006 af Jan Broch Nielsen - Side 17-19
Revideret standard styrker kvaliteten af afløbsprodukter  23894
DANVA og betonbranchen har i samarbejde skærpet kravene til betonrør og –brønde, så kommunerne kan frafalde særkrav til kvaliteten
Trekanten sikrer kvaliteten af betonvarer  20364
Ifølge Betonvarekontrollen er mærkningssituationen nærmest uoverskuelig. Betonvarer kan være af god kvalitet, selv om de kun er CE-mærket. Men køberen kan ikke vide det og må derfor selv vurdere, om kvaliteten er i orden eller ej.
Trekanten sikrer kvaliteten af betonvarer  20362
Mester Tidende, januar 2006 skriver bl.a. at Trekantmærket betyder, at der stilles en bred vifte af kvalitetskrav, som er afstemt til at give lang levetid, smukt udseende og en nem arbejdsproces under danske forhold.