Logo: Betonvarekontrollen, link til forsidenLink til www.teknologisk.dk
Betonvarekontrollen
 Netgroup Netgroup   Udskriv Udskriv  Log ind Log ind  Søg Søg
Du er her: Betonvarekontrollen > Bistand vedr. kvalitet

Bistand vedrørende kvalitet

Hvis du som forbruger har købt trekantmærkede betonvarer, som du mener, ikke opfylder varedeklarationen, relevante standarder eller ikke er af god handelsmæssig kvalitet, skal du først rette henvendelse til leverandøren/producenten, som vil være behjælpelig med at afhjælpe forholdene.

Skulle den situation opstå, at der ikke kan opnås enighed mellem dig og leverandøren/producenten, kan du som køber af trekantmærkede betonvarer få bistand fra Betonvarekontrollen ved at udfylde formularen og sende den til Betonvarekontrollen. Vi vil tilstræbe at vende tilbage til dig inden for 2-3 arbejdsdage efter, at vi har modtaget kr. 1500,- (inkl. moms) til dækning af vores administrationsomkostninger i forbindelse med den indledende sags gennemgang. Beløbet skal overføres til Danske Bank reg.nr. 4448 kontonummer 0001063170. (HUSK at oplyse navn og adresse eller evt. anden identifikation)).


Såfremt du ønsker yderligere undersøgelse, aftales omfang og pris nærmere.

Formular "Bistand vedr. kvalitet"

Du skal være opmærksom på, at vi desværre ikke kan hjælpe dig, hvis dit spørgsmål vedrører et produkt, som ikke er trekantmærket. Du kan i så fald søge bistand hos Teknologisk Institut, Betoncentret.

Banner: linker til forsiden
Banner: linker til forsident
Banner: linker til forsiden
Banner: linker til forsiden
 Artikler