Logo: Betonvarekontrollen, link til forsidenLink til www.teknologisk.dk
Betonvarekontrollen
 Netgroup Netgroup   Udskriv Udskriv  Log ind Log ind  Søg Søg
Du er her: Betonvarekontrollen > BVK tilbyder bistand

Betonvarekontrollen tilbyder nu bistand vedrørende kvalitet

 

 

 

”Vi vil gerne markere, at BVK er en seriøs kontrolordning. Kun vores Trekantmærke giver kunderne tryghed for, at betonprodukterne er velegnede til danske forhold. Derfor tilbyder vi nu via BVK’s hjemmeside at vurdere de tvivlstilfælde, hvor producenten og kunden er uenige om, hvorvidt produktet er i orden”, siger ledende medarbejder Jack Anderson fra BVK.

BVK kan kun udtale sig om Trekantmærkede produkter, så det er klogt at finde leverancens papirer med de relevante oplysninger frem, før man begynder at udfylde formularerne på hjemmesiden.

Det er muligt at stille spørgsmål om betonrør og –brønde, belægningssten, fliser og kantsten, blokke, letklinkerblokke og fundablokke samt betontagsten.

Styrken ved trekantmærkede produkter er, at de overholder alle de kvalitetskrav, der er opstillet i de relevante danske standarder. Det er lovligt i Danmark at sælge produkter, der nøjes med at overholde betydeligt lempeligere EU-krav, men i så fald skal køberen hverken forvente samme ensartede udseende eller holdbarhed som produkter med Trekantmærket.

Det er frivilligt for producenterne, om de vil tilslutte sig BVK’s tilsyn med produktionen og bruge Trekantmærket, der er de seriøse producenters adelsmærke.

Banner: linker til forsiden
Banner: linker til forsident
Banner: linker til forsiden
Banner: linker til forsiden
 Artikler