Logo: Betonvarekontrollen, link til forsidenLink til www.teknologisk.dk
Betonvarekontrollen
 Netgroup Netgroup   Udskriv Udskriv  Log ind Log ind  Søg Søg
Du er her: Betonvarekontrollen > CE-mærkning contra Trekantsmærket

CE-mærkning contra Trekantsmærket

Synes du, det er vanskeligt at vurdere, hvad de forskellige mærker på betonvarer som betonrør, brønde og belægningssten betyder helt nøjagtigt? I så fald er du ikke den eneste.

BVK får jævnligt forespørgsler, der viser, at mange der står over for køb af betonvarer, savner information om CE-mærket og BVK’s Trekantmærke. Med udgangspunkt i de mest almindelige spørgsmål har BVK derfor udarbejdet overskuelige skemaer, der på kort form giver detaljer om, hvad de to mærker tilbyder markedet.

Et CE-mærke på en betonvare fungerer som rejsepas, der sikrer produktet fri bevægelighed i EU's indre marked. Et CE-mærke på en betonvare er forbrugerens garanti for, at det lever op til fælleseuropæiske mindstekrav til SUNDHED og SIKKERHED. Og det er producentens garanti for, at produktet er fremstillet i overensstemmelse med disse krav.

Trekantmærket på en betonvare er forbrugerens garanti for KVALITETEN  - ikke bare de fælleseuropæiske mindstekrav, men alle de for danske forhold og det danske marked nødvendige supplerende krav, som det danske standardiseringsudvalg for betonvarer anbefaler til brug på det danske marked. 

Se om forskellene for